Меню
Вашата количка

Карабинер Ultra D TRIPLE LOCK

Карабинер Ultra D TRIPLE LOCK
Ново
Карабинер Ultra D TRIPLE LOCK
Карабинера Ultra D с триактова автоматична муфа е подобен по размер на Ultra O, но с още по-голяма здравина поради конфигурацията на гърба. Изразената D-образна форма средоточава натоварването по главната ос на карабинера, за да увеличи якостта. Идеален за използване в края на въжета, както и за повечето други приложения при работещи на височина.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • D-образна форма с изчистен дизайн, натоварва карабинера по главната ос. Перфектен избор в приложения, където здравината и изчистения дизайн са от първостепенно значение.
  • Keylock с изчистен „нос“ ключалката за безпроблемна връзка. Патентованият механизъм за затваряне на Taperlock на DMM увеличава силата на натиск на ключалката, като използва специален разширен профил на носа на карабинера, както и позволява безпрепятствена връзка за вашите въжета, сапани и устройства.
  • Опция за фиксиране на експеса за сигурност. Част от нашите карабинери могат да бъдат доставени фиксатор за експреса или ринга. Това означава, че ремъкът или приставката не могат да бъдат свалени и гарантира, че посоката на приложената сила в случай на падане е по главната ос, осигурявайки максимална здравина и задържаща сила. (само с предварителна заявка)

Цвят: Сиво / зелено
Тегло: 84 гр.
Материал: лека сплав
Якост по основната ос: 30 kN
Якост по малката ос: 12 kN
Якост при отворен карабинер: 9 kN
Размери: 66 х 113 мм.
Отвор на карабинера (d): 22 мм.
Сертификати: EN 362:2004 B/T, EN 12275:2013 B, NFPA 1983:2017 T


ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

ДЕКЛАРАЦИИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ


КАТЕРАЧНА ЕКИПИРОВКА
СТАНДАРТИ CE - Европейски стандарт за безопасност. Наличието на този щемпел върху екипировката е задължително в днешно време. Означава съответствие с приети стандарти, на които трябва да отговаря съответната част на катерачната екипировката: седалки, каски, въжета, карабинери, съоръжения за осигуряване, примки, клинове и др. Наличието на щемпел на UIAA представлява още по-строго изискване към екипировката. Нормите на международната федерация по катерене и алпинизъм UIAA са разработени от специална постоянно действаща комисия. За да има щемпела на UIAA това означава, че съответното съоръжение или екипировка са преминали специални тестове за сигурност и издръжливост в сертифицирани лаборатории.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • Наличност: В наличност
  • Модел:
54.00 лв
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.