Меню
Вашата количка

Карабинери / Майони

Всички видове карабинери на фирмите KONG, SINGING ROCK, GRIVEL и PETZL, подходящи за работа от въже.
Марка: PETZL
CARITOOL EVO е карабинер за инвентар, който позволява откачане и закачане на инвентара само с една ръка. Универсален, практичен държач при алпинизъм, ледено катерене или многостепенно катерене. Ледена ръка или чук също могат да бъдат закачени/откачени лесно. Съвместим с всички видове ..
27.00 лв
Марка: KONG
Карабинер от въглеродна стомана с права ключалка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: X-Large е проектиран да предлага широк отвор на карабинера и висока якост на опън. Специалната D форма предотвратява въртенето на карабинера и позволява разпределяне на натоварването по главната ос. Оборудван с Keylock сист..
24.00 лв
Марка: PETZL
VULCAN e здрав стоманен карабинер, предназначен за работа в трудни условия. Асиметричната форма и големият отвор го правят подходящ за организиране на различни закрепвания. Карабинерът VULCAN се предлага с две системи на заключване: система с автоматична муфа TRIACT-LOCK и система с ръчно завиваща с..
54.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Комплект от 3 броя от най-малкия и лек карабинер с муфа на Singing Rock. Идеален за осигуряване и позициониране. Този универсален карабинер е проектиран да се използва еднакво както за спортно, така и за традиционно катерене. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Конструкцията от горещо кована сплав с форма I-лъч ..
49.00 лв
Марка: KONG
Овален карабинер от въглеродна стомана с кръгло сечение, което го прави препоръчителен за използване с мобилни устройства (ролки, стопери, блокери при падане...). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Снабден с винтова муфа, което го прави подходящ и за професионални приложения. Система Keylock, която предотврат..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: автоматично затваряне
PALM е „бърз“ карабинер с автоматично заключване от лека сплав, със спортно и работно предназначение. Най – добрия вариант за Via Ferrata маршрути, но също така е сертифициран и като индустриален осигуряващ конектор (карабинер). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Горещо кована ключалка Система за отваряне с д..
44.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: автоматично затваряне
Горещо кован овален карабинер от лек сплав с подвижен неръждаем щифт, за позициониране на лента и рингове.  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Триактова муфа Прорези на муфата за лесно манипулиране Щифта се сваля лесно с шестостенен ключ №. 2 Заключване Keylock система с гладък "нос", за ле..
31.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Стоманен майон със заключващ винт. НЕ е предназначен за осигуряване на хора! Цвят: Цинк Тегло: 35 гр.• 1.23 oz Материал: Поцинкована Стомана Диаметър: 6 мм Якост по основната ос: мах 400 кг. Якост по малката ос: - Отвор на майона (d): 7,5 мм. ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА &..
7.00 лв
Марка: KONG Модел: автоматично затваряне
Алуминиев карабинер NAPIK с двуактова автоматична муфа и система Keylock от KONG.  Класическата широка форма на круша го прави подходящ за осигуряване с възел „стреме“. Може да се използва с всички системи за закотвяне и закрепване. Автоматичното затваряне го прави подходящ за професионална упо..
23.00 лв
Марка: KONG
Специален конектор BBQ за широко отваряне от неръждаема стомана, ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработен от висококачествена неръждаема стомана, която се използва за закрепване и осигуряване върху скеле или тръбни конструкции. Предлага се в три размера, с вътрешна междина 75 и 100 мм. Материал: неръ..
55.00 лв
Марка: KONG Модел: автоматично затваряне
Специален карабинер със "спираловидна форма" с усукано тяло от въглеродна стомана и кръгла шина, необходим когато се изисква "офсетов" товар. При офсетовия товар има повече натоварване извън линията на основното натоварване, където този стоманен карабинер от линията DNA на Kong  работи перфектн..
56.00 лв
Марка: KONG
Стоманен овален карабинер, широко отварящ се и винтова муфа. Високо натоварване от 40 kN. Идеален за тежки приложения и за за работа на височина, свързване към конструктивни анкери, спасителни въжета и др. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Keylock система Висококачествен продукт, изцяло разработен и произвед..
27.00 лв
Показани от 1 до 12 от 75 (7 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.