Меню
Вашата количка

Карабинери / Майони

Всички видове карабинери на фирмите KONG, SINGING ROCK, GRIVEL и PETZL, подходящи за работа от въже.
Марка: SINGING ROCK
Наличието на необходимото оборудване е предпоставка за ефективна работа. При работа на височина, нашият патентован с голям обем инвентарен карабинер за работни сбруи се грижи за това. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Патентована система за закрепване PRESS CLICK позволява бързо монтиране/демонтиране на колана..
20.00 лв
Марка: KONG
Малък алуминиев асиметричен карабинер. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Може да се използва като поддръжка за аксесоари или ключодържател. Keylock система за заключване Висококачествен продукт, произведен в Италия! Внимание! Не е подходящ за катерене и осигуряване! Цвят: камуфлаж, варио (в зависим..
9.00 лв
Марка: KONG
Компактен и лек карабинер, с висока якост на опън и винтова муфа.  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Формата му позволява по-лесно боравене от хора с малки ръце, като жени или деца. Лесно отваряне и боравене благодарение на извитата D-образна форма Keylock система Висококачествен продукт, изцяло раз..
16.00 лв
Марка: KONG
Карабинера LARGE MULTIUSE е от лека сплав с права ключалка и широк отвор, предназначен за широк набор от дейности. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специалната D форма предотвратява въртенето на карабинера и позволява разпределяне на натоварването по голямата ос. Оборудван със система Keylock, която предотв..
22.00 лв
Карабинер MINI D, 600 kg  Камуфлаж
Ново -25 %
Марка: KONG
Малък алуминиев карабинер ХАРАКТЕРИСТИКИ: Може да се използва като поддръжка за аксесоари или ключодържател. Keylock система за заключване Тестван индивидуално Внимание! Не е подходящ за катерене и осигуряване! Цвят: варио (в зависимост от наличностите) Тегло: 26 гр. Материал: а..
9.00 лв 12.00 лв
Марка: KONG Модел: автоматично затваряне
Алуминиев карабинер с автоматична двуактова муфа и Keylock система. Специалната му форма позволява голям отвор (по-малко от 26 мм.) и отличен захват. Втулката Twist Lock го прави подходящ за професионална употреба. Обикновено се използва на ремъци за издърпване и позициониране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: ..
35.00 лв
Марка: KONG Модел: автоматично затваряне
FERRATA EXPRESS е алуминиев карабинер с автоматична муфа и Keylock система. Най-класическият карабинер за виа ферата и въжени градини. Специалната му форма позволява голям отвор и добър захват. Експресна муфа: за да отворите карабинера, трябва да дръпнете муфата и след това да дръпнете затвора (ключ..
21.00 лв
Марка: PETZL
CARITOOL EVO е карабинер за инвентар, който позволява откачане и закачане на инвентара само с една ръка. Универсален, практичен държач при алпинизъм, ледено катерене или многостепенно катерене. Ледена ръка или чук също могат да бъдат закачени/откачени лесно. Съвместим с всички видове ..
27.00 лв
Марка: KONG
Карабинер от въглеродна стомана с права ключалка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: X-Large е проектиран да предлага широк отвор на карабинера и висока якост на опън. Специалната D форма предотвратява въртенето на карабинера и позволява разпределяне на натоварването по главната ос. Оборудван с Keylock сист..
29.00 лв
Марка: PETZL
VULCAN e здрав стоманен карабинер, предназначен за работа в трудни условия. Асиметричната форма и големият отвор го правят подходящ за организиране на различни закрепвания. Карабинерът VULCAN се предлага с две системи на заключване: система с автоматична муфа TRIACT-LOCK и система с ръчно завиваща с..
54.00 лв
Марка: KONG
PROG е самозатварящ се конектор с полутвърда лента: помощ за достигане до най-отдалечените места за закрепване. Конектора FROG e иновативен подход, характеризиращ KONG и изцяло патентован от тях. Произведен след интензивно проектиране в сътрудничество с политехническото училище в Милано, това е напъ..
88.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Комплект от 3 броя от най-малкия и лек карабинер с муфа на Singing Rock. Идеален за осигуряване и позициониране. Този универсален карабинер е проектиран да се използва еднакво както за спортно, така и за традиционно катерене. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Конструкцията от горещо кована сплав с форма I-лъч ..
49.00 лв
Показани от 1 до 12 от 83 (7 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.