Меню
Вашата количка

Карабинери / Майони

Всички видове карабинери на фирмите KONG, SINGING ROCK, GRIVEL и PETZL, подходящи за спелеология.
Марка: PETZL
CARITOOL EVO е карабинер за инвентар, който позволява откачане и закачане на инвентара само с една ръка. Универсален, практичен държач при алпинизъм, ледено катерене или многостепенно катерене. Ледена ръка или чук също могат да бъдат закачени/откачени лесно. Съвместим с всички видове ..
27.00 лв
Марка: KONG
Карабинер от въглеродна стомана с права ключалка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: X-Large е проектиран да предлага широк отвор на карабинера и висока якост на опън. Специалната D форма предотвратява въртенето на карабинера и позволява разпределяне на натоварването по главната ос. Оборудван с Keylock сист..
24.00 лв
Марка: KONG
Овален карабинер от въглеродна стомана с кръгло сечение, което го прави препоръчителен за използване с мобилни устройства (ролки, стопери, блокери при падане...). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Снабден с винтова муфа, което го прави подходящ и за професионални приложения. Система Keylock, която предотврат..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: автоматично затваряне
Горещо кован овален карабинер от лек сплав с подвижен неръждаем щифт, за позициониране на лента и рингове.  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Триактова муфа Прорези на муфата за лесно манипулиране Щифта се сваля лесно с шестостенен ключ №. 2 Заключване Keylock система с гладък "нос", за ле..
31.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Стоманен майон със заключващ винт. НЕ е предназначен за осигуряване на хора! Цвят: Цинк Тегло: 35 гр.• 1.23 oz Материал: Поцинкована Стомана Диаметър: 6 мм Якост по основната ос: мах 400 кг. Якост по малката ос: - Отвор на майона (d): 7,5 мм. ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА &..
7.00 лв
Марка: KONG Модел: автоматично затваряне
Алуминиев карабинер NAPIK с двуактова автоматична муфа и система Keylock от KONG.  Класическата широка форма на круша го прави подходящ за осигуряване с възел „стреме“. Може да се използва с всички системи за закотвяне и закрепване. Автоматичното затваряне го прави подходящ за професионална упо..
23.00 лв
Марка: KONG Модел: автоматично затваряне
Специален карабинер със "спираловидна форма" с усукано тяло от въглеродна стомана и кръгла шина, необходим когато се изисква "офсетов" товар. При офсетовия товар има повече натоварване извън линията на основното натоварване, където този стоманен карабинер от линията DNA на Kong  работи перфектн..
56.00 лв
Марка: KONG
Стоманен овален карабинер, широко отварящ се и винтова муфа. Високо натоварване от 40 kN. Идеален за тежки приложения и за за работа на височина, свързване към конструктивни анкери, спасителни въжета и др. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Keylock система Висококачествен продукт, изцяло разработен и произвед..
27.00 лв
Марка: KONG
Овален карабинер от въглеродна стомана с кръгло сечение. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Keylock система за заключване, която предотвратява всяко задържане на въжето. Подходящ за промишлена употреба, идеален за макари и съоръжения за работа. Висококачествен продукт, изцяло разработен и произведен в Итали..
17.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: автоматично затваряне
Овален карабинер, предназначен да се използва със самохвати, ролки, десандьори и т.н. Неговата почти овална форма прави карабинера лесно да се обръща в рингове или точки за закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Заключване с трактова автоматична муфа Заключване Keylock система с гладък "нос", за ..
31.00 лв
Марка: KONG
Триъгълен майон Делта от неръждаема стомана със заключващ винт. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Може да се използва за осигуровки Висока якост Тестван индивидуално Цвят: Полиран Тегло: 155 гр. Материал: неръждаема стомана 316 Диаметър: 10 mm Якост по главната ос: 60 kN Якост по малката ос: 30 k..
32.00 лв
Марка: PETZL Модел: автоматично затваряне
Полукръгъл карабинер с автоматична муфа TRIACT (три движения за отваряне на ключалката) Характеристики: Използва се при всички сбруи с конструкция, изискваща обединяване на две точки на окачване (например сбруя NEWTON). Конструкцията му позволява натоварване в трите посоки. Спецификаци..
66.00 лв
Показани от 1 до 12 от 55 (5 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.