Меню
Вашата количка

Еспадрили DULAC PRO

Еспадрили DULAC PRO
-20 %
Еспадрили DULAC PRO
За стръмни, надвесини маршрути и порочни проблемни турове, Millet създаде обувките за катерене Dulac Pro. Изработена според препоръките на френския катерачен ас Даниел Дюлак, тази радикална еспадрила се отличава с асиметрична форма и Alpha свод от Millet, която притиска подметката под стъпалото за подобряване на усещането. Оребрената чаша за пета осигурява допълнителни способности за закопчаване при трудни движения, а гумената подметка 4PointGrip (4 точково сцепление) се задържа към най-малките опори.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Нов висок клас еспадрили на Millet с гума 4.5 мм 4PointGrip и агресивна пета с оребрения за прецизно закачане.
  • Три тънки велкро каишки за затягане към кракът. 


СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА
Обувките са проектирани да издържат на различни метеорологични условия. Внимателното им използване и правилната им поддръжка ще гарантират техните качества и ще удължат живота им. Почистването трябва да е с помощта на вода мек плат или гъба. Никога не слагайте обувките си в пералня или сушилня. Когато са с мембрана не използвайте препарати за почистване! Сушенето трябва да се извършва по естествен път без да се поставят в непосредствена близост до топлинен източник. Прочетете внимателно инструкциите на етикета на продукта!
 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • Наличност: В наличност
162.00 лв
203.00 лв

Опции

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.