Меню
Вашата количка

Десендьори

Самохвати и десендьори за движение по хоризонтални и вертикални парапети, извличане на товари, спасителни способи, спелеология на фирмите SINGING ROCK, KONG и GRIVEL.

Марка: KONG
Протриващ десендьор “голяма осмица” с крила, за въжета с голям диаметър и създаване на заключващ възел. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Перфектна за осигуряване на първия катерач с двойни въжета. Големият централен отвор ви позволява да преодолеете всякакви възли по въжетата. Работи на въжета от 9 до 16 ..
45.00 лв
Лек и прост десандьор произведен в България. С десандьорът 15 BG 07 се борави лесно, предназначен е за използване с осигуровка или самоосигуровка! Тестван при краткотрайно статично натоварване с 1200 кг. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Несиметричен десандьор с цел постигане на по – ниски скорости на спу..
39.00 лв
Марка: GRIVEL
Универсално многофункционално осигурително устройство комбинирано с разпределителна пластина. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Многофункционална осигурителна пластина, използвана за разпределяне, спускане и осигуряване. Shuttle е идеален инструмент за осигуряване на две въжета, идеален за изграждане на сист..
36.00 лв
Марка: KONG
TOTEM е протриваща пластина с модулен плъзгащ ефект, позволява преминаването на свързващи възли. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лека, компактна, лесна за фиксиране и лесна за използване, TOTEM е най-доброто решение за дълго рапелиране. Подходяща за спасителни дейности. Карабинерите не са включени. ..
236.00 лв
Марка: KONG
HYDROBOT е специален инструмент, замислен за модерен каньонинг. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Може да се използва както с едно, така и с две въжета и позволява варианти за лесно спиране под натоварване. В сравнение с други модели, Hydrobot помага за предотвратяване на случайни загуби, избягва усукване на..
106.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Универсално протриващо устройство за осигуряване и рапел с класическа доказана форма ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначена и за въжета с по -малък диаметър Широк диапазон от диаметри на въжета: 7,5 - 11 мм. Eлиптична форма на долния отвор Осигурява гладко спускане на рапел Ефективно разсейва ..
21.00 лв
Марка: GRIVEL
MAGIC RING е иновативното решение за свръхлек и малък Прусик без карабинер. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Удовлетворявайки необходимостта от опростяване на алпинистката екипировка, този специален пръстен е направен с 6-мм арамидно въже (с двойна обвивка за допълнителна издръжливост) и кован алуминиев щифт...
73.00 лв
Марка: PETZL
Лек и прост десандьор за спелеология Десандьорът SIMPLE се борави лесно, предназначен е специално за спелеология. Използва се с полустатични въжета с диаметър от 8,5 до 11 mm. Новата версия е с намалени размери и тегло за по-лесно минаване през тесняци. Животът на уреда може да се удължи, като се о..
147.00 лв
Марка: KONG
Еволюция на добре познатия десандьор Indy Evo, снабден с нов лост, за по-лесно управление, който позволява по - плавна и прецизна работа. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Indy Evo Plus е устройство за спускане с ръчно управление и двойна система за автоматично заключване (Duble Stop Descender), което се заклю..
297.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Спасителна осмица за спасителни ситуации и бърз рапел ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специална форма за заключване на множество въжета Позволява спускане на тежки товари Може да се ползва с широка гама диаметри на въжето Ефективно разпределение на топлината при триене Цвят: черен мат Тегло: 154 ..
56.00 лв
Марка: KONG
INDY е нов автоматично блокиращ десандьор с двойна система за автоматично заключване (паник функция - Duble Stop Descender). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Подходящ за работа на височина и за аварийна самоавакуация Скоростта на спускане се регулира със задържане на свободния край (въжето се деблокира с ръ..
127.00 лв 159.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Десандьор с двойно заключване и система антипаник в случай на загуба на контрол върху спускането. DOUBLE STOP PLUS няма подвижни фланци и това го прави здраво и устойчиво съоръжение, без вероятност за грешки. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесен и бърз начин за поставяне и махане на въжето Уникален начин ..
254.00 лв
Показани от 1 до 12 от 18 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.