Меню
Вашата количка

Десандьор INDY

Десандьор INDY
Десандьор INDY
-20 %
Десандьор INDY
Десандьор INDY
Десандьор INDY
INDY е нов автоматично блокиращ десандьор с двойна система за автоматично заключване (паник функция - Duble Stop Descender).

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Подходящ за работа на височина и за аварийна самоавакуация
  • Скоростта на спускане се регулира със задържане на свободния край (въжето се деблокира с ръкохватката).
  • Подвижна страна, която се затваря с ключалка. Намалява опасността от изпускане на съоръжението. Позволява бързо включване на въжето. Фикасна при преминаване през междинни точки.
  • Функционира с единично въже с диаметър от 10 до 12 мм.
  • Произведено в Италия от KONG за Singing Rock

Цвят: Черен, оранж (според наличностите)
Тегло: 450 гр.
Материал: лека сплав
Размер: 190 мм.
Диаметър на въжето: 10 – 13 мм
Стандарти: EN 341/2A (Ø11 mm), EN 12841/C (Ø10-13 mm)
 
КАТЕРАЧНА ЕКИПИРОВКА
СТАНДАРТИ CE - Европейски стандарт за безопасност. Наличието на този щемпел върху екипировката е задължително в днешно време. Означава съответствие с приети стандарти, на които трябва да отговаря съответната част на катерачната екипировката: седалки, каски, въжета, карабинери, съоръжения за осигуряване, примки, клинове и др. Наличието на щемпел на UIAA представлява още по-строго изискване към екипировката. Нормите на международната федерация по катерене и алпинизъм UIAA са разработени от специална постоянно действаща комисия. За да има щемпела на UIAA това означава, че съответното съоръжение или екипировка са преминали специални тестове за сигурност и издръжливост в сертифицирани лаборатории.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • Наличност: В наличност
127.00 лв
159.00 лв
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.