Снегоходки PINTER

  • Марка: BALDAS
  • В наличност
  • 120.00 лв


Поръчай по телефона!

Поръчка/запитване по телефона

Можете да направите поръчка или запитване по телефона.
Молим обадете се на телефон:

+359 888 227736, 02 858 1969

Снегоходки PINTER.

Оптимална употреба при 90 кг.
Тегло - 1,120 кг.

Максимално олекотена и компактна снегоходка.
Изключително подходяща за начинаещи в снегоходенето.
Подходящи са за по-лесни маршрути, при които няма голяма денивелация.
Закрепват се с лента с две катарами в предната част и задна регулираща се лента, също с катарама.
Може да се използват с всякакъв вид обувки, от размер 34 до 48.
С 6 шипа от долната страна и 3 предни зъба под обувката.
С назъбен профил отдолу за увеличаване на съпротивлението.

BALDAS

Още от BALDAS

Снегоходки LYS CASTOR

LIS CASTOR от Ferrino е перфектната снегоходка за всички, които искат да излизат на всякакъв вид терен и сняг. Страничният профил под ъгъл гарантира пълно сцепление дори при стръмни склонове, както и като помощно средство при нов сняг, където специалният ъгъл увеличава носещата повърхност за отлично действие при плъзгане. Всички снегоходки Ferrino са част от линията Baldas, 100% произведена в Италия и са проектирани и разработени в завода в Торино. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Патентована система Castor за бързо свързване и регулиране на размера с помощта на лост на петата. Горно закопчаване с подплатен колан. 3 бр. зъби в предната част на обувката 6 бр. зъби от неръждаема стомана, които улесняват ходенето и по фирнован сняг. Предната част на обувката е оформена с ребра, за да даде отлично сцепление на всяка ваша стъпка Оформена задна рамка със специална дръжка за носене Повдигане на петата с метална кокона Подходящи за размери на обувки от 34 до 48 Материали, които гарантират най-доброто съчетание между качество и леко тегло, поддържайки характеристиките на снегоходката непроменени, дори при ниски температури (-20 ° C) Торбата за снегоходките е включена в комплекта СПЕЦИФИКАЦИИ: Тегло: 1.8 кг. Размер: 57.6x21.6 cм Натоварване: до 100 кг. Цвят: В зависимост от наличностите ..

164.00 лв

Снегоходки ANDEY RACE

Изключително леки снегоходки, предназначени за бягащите. Моделът е без автомат, което го прави идеален за състезания.  Рамката: EP 240 H Basell polypropylene с въжена мрежа по средата Подметката: Nylon 66 метално подсилен, подходящ за употреба за всякакви обувки и леки маратонки с размери от  30 до 48. перфорира се подметката на маратонката, за да се извърши фиксация към снегоходката   ..

316.00 лв

Снегоходки LYS CASTOR SPECIAL

LIS SPECIAL от Ferrino е перфектната снегоходка за всички, които искат да излизат на всякакъв вид терен и сняг. Страничният профил под ъгъл гарантира пълно сцепление дори при стръмни склонове, както и като помощно средство при нов сняг, където специалният ъгъл увеличава носещата повърхност за отлично действие при плъзгане. Всички снегоходки Ferrino са част от линията Baldas, 100% произведена в Италия и са проектирани и разработени в завода в Торино. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Патентована система Castor Special за бързо свързване и регулиране на размера с помощта на лост на петата. Горно закопчаване с подплатен контур и регулируема тресчотка. 3 бр. зъби в предната част на обувката 6 бр. зъби от неръждаема стомана, които улесняват ходенето и по фирнован сняг. Предната част на обувката е оформена с ребра, за да даде отлично сцепление на всяка ваша стъпка Оформена задна рамка със специална дръжка за носене Повдигане на петата с метална кокона Подходящи за размери на обувки от 34 до 48 Материали, които гарантират най-доброто съчетание между качество и леко тегло, поддържайки характеристиките на снегоходката непроменени, дори при ниски температури (-20 ° C) Торбата за снегоходките е включена в комплекта СПЕЦИФИКАЦИИ: Тегло: 1.9 кг. Размер: 57.6x21.6 cм Натоварване: до 100 кг. Цвят: В зависимост от наличностите ..

189.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Снегоходки LYS CASTOR SPECIAL

Снегоходки LYS CASTOR SPECIAL

LIS SPECIAL от Ferrino е перфектната снегоходка за всички, които искат да излизат на всякакъв вид те..

189.00 лв

Снегоходки LYS CASTOR

Снегоходки LYS CASTOR

LIS CASTOR от Ferrino е перфектната снегоходка за всички, които искат да излизат на всякакъв ви..

164.00 лв

Намаления

Яке прималофт MAHO

Яке MAHO на Milo е перфектното решение за хора, които търсят добра изолация, осигуряваща топлина и к..

154.00 лв 252.00 лв

38.9%

Палатка SNOWBOUND 2

SNOWBOUND 2 от Ferrino е двуместна експедиционна палатка, изключително устойчива на вятър. Идеална з..

545.00 лв 784.00 лв

30.5%

Яке LD LTK ACTIVIST 2,5L JKT

Хипер леко защитно яке, подходящо за активно спортуващите в планината: бегачи, колоездачи, катерачи ..

170.00 лв 340.00 лв

50%

Яке GOLDEN POINT STRETCH

Защитно яке, изработено от DRYEDGE ™ Stretch, гарантиращо водоустойчивост и дишане на материята. ..

179.00 лв 358.00 лв

50%

Design Como
Alpi © 2020