Меню
Вашата количка

Съоръжения от лента

Марка: GRIVEL
Универсална лична осигурителна анкерна система, с якост от 23 kN на всеки контур. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Daisy Chain SML е много удобен за закачване и поставяне на различни товари, както и за осигуряване. Позволява ви бързо да регулирате височината на окачване. Осигурителния ремък е прикрепен къ..
26.00 лв
Марка: GRIVEL
SPORT SLING е полиестерен експрес за спортно катерене с променлива широчина, лесен за хващане и манипулиране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Експреса Sport е изработен от полиестер с висока устойчивост на износване, материал с гъвкавост, лекота и висока механична устойчивост. Конструкция с променлива шири..
12.00 лв
Марка: PETZL
Плоска лента с широчина 45 мм.. Използва се специално за осигуряване, както и за универсална употреба. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Материал: Полиамид Макс. дължина: 100 м  Широчина: 45 мм Цвят: черен Производител:  BEAL Стандарти: EN 565:2017 Цена: за 1м/л ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ..
8.60 лв
Марка: LANDJOFF
Плоска лента за универсална употреба. Цвят: Черен Широчина: 25 мм Макс. дължина: 50 м Материл: Полиестер Цена: за 1 м/л  ..
2.00 лв
Марка: SINGING ROCK
LOOP CHAIN e иновативен осигурителен ремък с множество примки за помощ при катерене по скали, както и на големи стени. Благодарение на своя дизайн, той елиминира рисковете от класическия daisy chain. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специална 12 мм лента, съчетаваща материали PAD и DYNEEMA, осигурява здравина..
64.00 лв
Марка: SINGING ROCK
TREE ANCHOR е свързващо и анкерно устройство за работа на височина. Многофункционално устройство за закрепване за създаване на точка за закрепване главно върху дървото. Предназначен за арбористи и спасители. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Статично въже с диаметър 11 мм Зашит стоманен пръстен (диаметър 38 ..
54.00 лв
Марка: SINGING ROCK
OPEN SLING 14 мм е компактен тръбен шит ринг от двуслоен материал (плътно ядро и защитна тръбна лента). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изчистен дизайн, здрав и издръжлив Изграден от две части, където якостното ядро е вплетено във вътрешната кухина Външният материал предпазва цветното ядро, ядрото се виж..
11.00 лв
Марка: PETZL
Единичен регулируем ремък за катерене и алпинизъм. Предназначен за катерене и алпинизъм, CONNECT ADJUST е единичен ремък с регулируем край, подходящ за закачане към осигурителните точки на площадките. Регулируемият край позволява адаптиране на необходимата дължина. Благодарение на ергономичната..
88.00 лв
Марка: SINGING ROCK
SNAKE BRACE  е устройство за анкериране (закрепване) при проходни отвори, проектирано да функционира като връзка между конструкцията и спиране на падане, работно позициониране, въжен достъп или спасителни системи. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначено за проходни отвори, чийто минимален и максим..
116.00 лв
Марка: KONG
Ринг Dyneema от KONG за позициониране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: По - леки и меки от полиамидните рингове. Предлага се в различни размери, от 30 до 180 см дължина (60 до 360 см в обиколка). Отлична устойчивост на абразия. Много полезен при създаване на точки за закрепване или позициониране. Вис..
24.00 лв
Марка: GRIVEL
MAGIC RING е иновативното решение за свръхлек и малък Прусик без карабинер. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Удовлетворявайки необходимостта от опростяване на алпинистката екипировка, този специален пръстен е направен с 6-мм арамидно въже (с двойна обвивка за допълнителна издръжливост) и кован алуминиев щифт...
62.00 лв
Марка: KONG
Осигурителен ремък динема - Y Aro Speleo от KONG е проектиран за помощ при преминаването на рапел в пещери или каньонинг. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Устойчива на абразия лента с подсилени уши. Висококачествен продукт, изцяло разработен и произведен в Италия. Тегло: 48 гр. Материал: Dyneema Нато..
34.00 лв
Показани от 1 до 12 от 31 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.