Меню
Вашата количка

Аксесоари

Крешпадове, лейкопласт за катерене, сребърни катерачни бижута и ръкавици за осигуряване.

Специализирани очила за осигуряване при катерене, който благодарение на система от призми, отразяват катерача без да е необходимо осигуровчика  да вдига глава към него. Използването им прави осигуряването по-комфортно и намалява напрежението във врата. С перфектната оптика и вниманието към детайлите те са неразделна част от инвентара на много катерачи по света.

Марка: GRIVEL
Контейнер (протектор) за пет ледени цеви. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Това е калъф, изработен от устойчива и лека гума, за да съхранява и предпазва цевите за лед. Лесно се прикрепя към колана. Поставянето на ледения клин е удобно благодарение на пластмасовия мундщук с форма на фуния. PAN PIPE ..
117.00 лв
Марка: GRIVEL
EASY G е универсална каишка за ледокоп. Разполага с подплатена примка за китка за комфорт и поддържа китката, което намалява умората и държи пикела ви здраво закрепен. Дизайнът с автоматично освобождаване предлага както сигурност, така и комфорт. За да освободите, просто вдигнете ръката си към горна..
40.00 лв
Марка: GRIVEL
TECH LEASH е перфектен за всички ледеокопи на Grivel (и вероятно много други), от класически модели до най-техничните. С пръстен, който се прикрепя към главата на ледокопа, и лесна система за превключване, която ви позволява да закачите и освободите само с едно просто движение на ръката, това е бърз..
35.00 лв
Марка: GRIVEL
THE NOSE е черен латексов протектор за пръсти за долната част на сечивата. Адаптивен към всяка дръжка на ледена ръка. Предпазва отлично от камъни и лед. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Аксесоар, създаден, за да предпази ръката от директен груб контакт със стената и да поддържа самата ръка. Незаменим за тез..
19.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Каишки за котки от Singing Rock. Предназначени за класически или полуавтоматични котки. В комплекта са включени лява и дясна каишка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Патентована катарама Rock&Lock от неръждаема стомана позволява бързо и лесно закопчаване и освобождаване на лентата Цена: за чифт Мате..
25.00 лв
Марка: KONG
Лека катарама за лента с ширина 30 или 44 мм. Предлага се в два варианта: алуминий (черна) или неръждаема стомана. Алуминиевата версия може да се комбинира с катарама 924 Версията от неръждаема стомана може да се комбинира с катарама 929 Произведено в Италия Материал: Алуминиева сплав Тегл..
7.00 лв
Марка: SINGING ROCK
CARRY BAG е практична чанта, предназначена за съхранение и транспорт на въжета, както и други принадлежности и инвентар. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработена от издръжлив и миещ се материал Текстилните подсилвания поддържат чантата самостоятелно изправена Благодарение на формата си е лесно да съхра..
109.00 лв
Марка: MILO
Универсална сгъваема подложка ( crash pad ) за боулдъри, лесна за носене, която ще ви помогне да избегнете наранявания в случай на неочаквани падания в скалите. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Тази гъвкава подложка може да бъде закопчана по дългата страна Може да се носи чрез две регулируеми през..
279.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Функционална лична аптечка с малък размер, изработена от издръжлив материал. Проектирана да побира основни лекарства и превързочни материали, необходими за първа помощ. Това ще помогне да се гарантира безопасността на вас и вашите спътници. Има система за закачане към колана на панталона и гайки за ..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Компактен лек ролков протектор за защита на въже ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработен от алуминиева сплав Подходящ за работа по остри ръбове Предпазва движещо се въже от абразия Напълно приспособим към всяка работна ситуация Предназначени за безопасна работа на височина или теглене на тежки това..
169.00 лв
Марка: GRIVEL
TWIN bar е твърда шина за котки G20, G20 plus, G22 и G22 plus. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Твърда и усукана шина за котки за ледено катерене Лека и надежна Съвместима с модели: G20, G20 plus, G22 и G22 plus Дейности: алпинизъм, ледено катерене Материали/конструкция/технологии: стомана Цена: за..
24.00 лв
Марка: GRIVEL
Valter Bar / Valter Long Bar е твърда шина за котки с къс/дълъг размер. Valter Bar е твърда шина с която можете да замените вашата еластична шина. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Valter Long Bar е подходяща за използване при големи номера на обувките. Valter Bar е подходяща за използване при малките номера..
17.00 лв
Показани от 1 до 12 от 158 (14 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.