Меню
Вашата количка

Магнезий / Торбички Mg

Голямо разнообразие на торбички и магнезий за спортно катерене,  боулдър и алпинизъм на фирмите MILLET, SINGING ROCK и GRIVEL.

Марка: SINGING ROCK
Натрошен магнезий за катерене (магнезиев карбонат) в хартиена торбичка. Перфектно абсорбира влагата и потта. Осигурява добро покритие на ръцете и така по-добро сцепление със скалата. Тегло: 300 гр.  ..
24.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Магнезии в текстилни торбички. 2х35 g създава по-малко прах  перфектно абсорбира влагата и потта  осигурява високо триене между пръстите на ръцете и скалата  препоръчва се за катерене на закрито ..
10.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Натурален магнезий за по-добро сцепление при катерене. 100 g ..
12.00 лв
Марка: KONG
Натурален магнезий за по-добро сцепление при катерене. 75 g ..
10.00 лв
Марка: DMM
Натрошен магнезий за катерене (магнезиев карбонат) в ПВЦ торбичка с възможност за затваряне. Перфектно абсорбира влагата и потта. Осигурява добро покритие на ръцете и така по-добро сцепление със скалата. Тегло: 250 гр.  ..
19.00 лв
Марка: DMM
Течният магнезий ви дава предимство при дълги маршрути. Той е по-ефективен във времето и по-устойчив от този на прах. Течният магнезий образува слой върху ръцете ви, който предотвратява преминаването на потта и разхлабването на хвата Съдържа изопропилов алкохол (75-90%) Тегло: 197 гр. Обем: 200..
19.00 лв
Марка: KONG
Течен магнезий за по-добро сцепление при катерене. 250 ml..
35.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Течен магнезии за катерене - перфектно абсорбира влагата и потта и осигурява добро сцепление между пръстите на ръцете и скалата. Препоръчва за катерене на закрито.  Разклатете тубата преди употреба, втрийте в ръцете и изчакайте да изсъхне. След употреба измийте ръцете си..
12.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Течен магнезии за катерене еднократна доза 10 мл - перфектно абсорбира влагата и потта и осигурява добро сцепление между пръстите на ръцете и скалата. Разклатете преди употреба, втрийте в ръцете и изчакайте да изсъхне. След употреба измийте ръцете си с топла вода.  ..
3.00 лв
Показани от 1 до 12 от 22 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.