Меню
Вашата количка

Магнезий / Торбички Mg

Голямо разнообразие на торбички и магнезий за спортно катерене,  боулдър и алпинизъм на фирмите MILLET, SINGING ROCK и GRIVEL.

Марка: SINGING ROCK
Магнезий за катерене (магнезиев карбонат) в практични текстилни торбички за повторно пълнене. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Перфектен естествен тебешир, специално проектиран за катерене Създава по -малко прах Перфектно абсорбира влагата и потта Осигурява високо триене между пръстите и камъка и така п..
10.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Магнезий за катерене (магнезиев карбонат), пресован в твърд куб. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Перфектен естествен тебешир, специално проектиран за катерене Създава по - малко прах Перфектно абсорбира влагата и потта Осигурява високо триене между пръстите и камъка и така по -добро сцепление Чудесен..
7.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Доза магнезий за катерене (магнезиев карбонат) в практична пластмасова кутия с винт. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Перфектен естествен тебешир, специално проектиран за катерене Създава по -малко прах Перфектно абсорбира влагата и потта Осигурява високо триене между пръстите и камъка и така по -добро ..
12.00 лв
Марка: KONG
Натурален магнезий за по-добро сцепление при катерене. В пластмасов контейнер за дълготрайно съхранение. Тегло: 75 гр.  ..
10.00 лв
Марка: DMM
Натрошен магнезий за катерене (магнезиев карбонат) в ПВЦ торбичка с възможност за затваряне. Перфектно абсорбира влагата и потта. Осигурява добро покритие на ръцете и така по-добро сцепление със скалата. Тегло: 250 гр.  ..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Натрошен магнезий за катерене (магнезиев карбонат) в хартиена торбичка ХАРАКТЕРИСТИКИ: Перфектен естествен тебешир, специално проектиран за катерене В голяма и екологична опаковка Създава по - малко прах Перфектно абсорбира влагата и потта Осигурява високо триене между пръстите и камъ..
24.00 лв
Марка: DMM
Течният магнезий ви дава предимство при дълги маршрути. Той е по-ефективен във времето и по-устойчив от този на прах. Течният магнезий образува слой върху ръцете ви, който предотвратява преминаването на потта и разхлабването на хвата Съдържа изопропилов алкохол (75-90%) Тегло: 197 гр. Обем: 200..
19.00 лв
Марка: KONG
Течен магнезий за по-добро сцепление при катерене. Обем: 250 мл.  ..
35.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Бързосъхнещ течен магнезий в практична тубичка с капачка на винт. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Перфектен естествен тебешир, специално проектиран за катерене Създава по -малко прах Перфектно абсорбира влагата и потта Осигурява високо триене между пръстите и камъка и така по -добро сцепление Чудесен..
12.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Бързосъхнещ течен магнезий в малка опаковка за еднократна употреба ХАРАКТЕРИСТИКИ: Перфектен естествен тебешир, специално проектиран за катерене Създава по -малко прах Перфектно абсорбира влагата и потта Осигурява високо триене между пръстите и камъка и така по -добро сцепление Чудесе..
3.00 лв
Марка: FERRINO
Затваряща се торбичка за магнезий от Supertex® с цип. Така когато спрете да катерите няма опасност магнезият да се разсипе.  ..
10.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Торбичка за магнезий с ергономична форма, уникален дизайн, мека и приятна на допир отвътре. - устойчивa система за затваряне - ластик за четка - стабилно закрепване към кръста  ..
26.00 лв
Показани от 1 до 12 от 27 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.