Меню
Вашата количка

Виа Ферата

Марка: SINGING ROCK
Статично въже  10.5 мм ХАРАКТЕРИСТИКИ: въже тип A - въже с ниска елонгация и броня, предназначено за общо ползване при достъп с въже (включително всички видове позициониране и работа на работа), при спасяване и в пещера. препоръчителна употреба: работно позициониране, спелео, неподвижн..
3.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: с муфа
Специално проектиран за Виа Ферата, въжени паркове и градини. type „K“ carabiner according EN 12275 Бързо и автоматично заключване. Голям отвор на карабинера подходящ за осигуряване на всякакъв вид въжета. Повишена устойчивост на счупване. Цвят: Полиран метал, Затвор, жълт елоксиран Те..
22.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Ново поколение абсорбер за виафератa, въжени курсове и приключенски паркове, без карабинери. в съответствие с нов стандарт EN 958: 2017 за деца и възрастни с тегло от 40 до 120 кг падащ индикатор позволява бърза проверка на абсорбера за разкъсване препоръчани карабинери тип "К" съгласно ..
79.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Ново поколение енергийни абсорбери за виа ферати, въжени курсове и приключенски паркове с въртящ механизъм, което елиминира усукването на въжетата и карабинерите с Keylock. в съответствие с нов стандарт EN 958: 2017 за всички потребители, от децата до възрастните с тегло 40 - 120 кг етикет н..
169.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Ново поколение абсорбер за виафератa, въжени курсове и приключенски паркове, с карабинери. в съответствие с нов стандарт EN 958: 2017 за деца и възрастни с тегло от 40 до 120 кг падащ индикатор позволява бърза проверка на абсорбера за разкъсване препоръчани карабинери тип "К" съгласно EN..
155.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Ново поколение абсорбер за виафератa, въжени курсове и приключенски паркове,с два карабинера в съответствие с нов стандарт EN 958: 2017 за деца и възрастни с тегло от 40 до 120 кг падащ индикатор позволява бърза проверка на абсорбера за разкъсване с два карабинера тип "К" съгласно EN 122..
122.00 лв
Марка: MILLET Модел: мъжки
Със сериозен планински дизайн и здрава материя X.C.S. ™ X TREM CORDURA®, подсилена с TOUGHTEX ™ на коленете, панталоните IRON XCS CORDURA от Millet (Мие) осигуряват идеалната комбинация от гъвкавост, дишане и защита. Проектирани да издържат на контакти с камъни и лед по време на вашите експедиции на..
218.00 лв
Марка: MILLET Модел: мъжки
TRILOGY ONE CORDURA от Millet (Мие) е мъжки панталон, създаден за катерене и подходящ за летни температури. Изработени от X TREM CORDURA® плат за отлична издръжливост на неравен терен, те са изключително леки и перфектни за екстремни планински спортове. Панталона е в стил „Работно облекло“, предназн..
259.00 лв
Марка: MILLET
Леката като перце раница PULSE 22 то MILLET е идеална за еднодневни походи. Приспособена за всякакъв вид дейности като: туризъм, катерене, виа ферата и други. За туристите, които търсят лека екипировка, тази раница е перфектният избор с теглото си от едва 590 гр. Спортната ергономичност, която PULSE..
144.00 лв
Марка: MILLET
Ръкавици YOSEMITE MITTEN  MILLET за катерене и Via Ferrata - подсилени с кевлар длани и EVA подложка. Лице: 100% полиамид Palm: 60% полиамид / 40% полиуретан Palm пластир: 100% кожа ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ..
48.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Седалка TOP е удобна за катерене с горна осигуровка, движение по глетчeри, виаферати и планинарство. тегло: 350 g един инвентарник регулируеми ленти на краката сигурна система на закопчаване..
56.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Лека седалка с опростен дизайн и меки подложки за краката. Един размер, подходящ за всички (от деца до възрастни) Три катарами Rock & Lock за лесно и бързо регулиране, те позволяват на коланите на краката да се обуят дори със ски или котки. Точка на връзване, поставена над центъра на тежестта..
66.00 лв
Показани от 1 до 12 от 20 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.